Home | Contact
Choctabby Katertje Balthazar van 't Peeland
Choctabby Katertje Brutus van 't Peeland
Lilac(tabby?) Poesje Bunty van 't Peeland
Chocolate Poesje Blondie van 't Peeland

 

Foto's Week 1 Op dinsdag 4 februari is Poppy bevallen van 4 kittens. Het duurde even voordat de bevalling op gang kwam maar gelukkig ging alles voorspoedig. Moeder en kids maken het goed en de kids groeien al lekker. Zoals het er naar uit ziet zijn het 2 poesjes en 2 katerjes.
Foto's Week 2 De oogjes zijn bijna helemaal open en beetje bij beetje reageren ze op bewegingen en geluid. Bij 3 zijn er al donkere oortjes te zien en bij eentje blijven ze licht. Nu afwachten welke tabby is en welke niet.
Foto's Week 3 Het stel begint al lekker rond te banjeren. Nog een beetje onvast op de pootjes maar af en toe een stukje rennen lukt al. Alleen die pootjes zitten nog wel eens in de weg. Moeders vind het wel een beetje lastig. Voorheen lagen ze lekker samen bij elkaar en nu lopen ze al wat rond door de ren. En ja, alles wat beweegt is speelgoed.... Dat is dan een poot erover en vervolgens spelen en daarna een flinke wasbeurt.
Foto's Week 4 Inmiddels hebben de kittens hun eerste vaste voedsel gekregen. In het begin even vreemd maar ze lusten het allemaal gelukkig. Afgelopen zaterdag zijn ze ook allemaal naar beneden verhuisd en hebben ze een grote ren gekregen. Ze beginnen bovendien al lekker ondeugend te worden. Ze zoeken elkaar lekker op om te spelen en ook moeders wordt al besprongen, vooral als er gewassen moet worden. Dan gaat er vervolgens een poot overheen zodat ze niet weg kunnen springen.

Foto's Week 5

Afgelopen week zijn ze voor het eerst met zijn allen uit de ren geweest. Een hele beestenboel maar inmiddels is het de normaalste zaak van de wereld. Als je in huis bent en ze zijn wakker dan willen ze uit de ren. We proberen ook al uit de ren te klauteren maar gelukkig lukt dat nog niet.
Foto's Week 6 De kittens eten lekker en groeien flink per dag. Het is al met al een heerlijk stel. Ze zijn of druk of ze zitten te eten of ze liggen te slapen. En als ze wakker zijn dan zijn ze ook echt wakker. Poppy kan er geen baas over want luisteren doen ze nu even niet en Snowbell en Smoke hebben los lopend speelgoed. Zodra er wat voorbij gevlogen komt dan mag je het pakken.....