Home | Contact

Kittens Bunty

 

Foto's

24-9-2023

Bunty is op maandag avond 18 september bevallen van 4 kittens. Zoals het er naar uit ziet 3 katertjes en een poesje. Moeder en kittens maken het goed. Ze groeien lekker en er komt al wat kleur op de oortjes tevoorschijn. Bunty vind het gelukkig prima om boven naast het bed in de kittenbox te liggen met de kids.
Foto's
9-10-2023
De kittens groeien lekker en de oogjes zijn inmiddels open. Het begint al een beetje nieuwsgierig rond te kruipen en te reageren op geluidjes. Wel is zo'n hoofd nog best zwaar om omhoog te houden maar even lekker over de rand van de kist gluren is al best interessant. Bunty doet het weer prima als moeder. Lekker onderuit bij de kittens en de melkbar open.
Foto's
16-10-2023
Inmiddels hebben de kittens een kleine ren gekregen en ze zijn de boel al lekker aan het verkennen. Nog een paar dagen en ze verhuizen naar beneden in een grote ren. Whippet vind het ook allemaal heel interessant. Van die kleine rondspringende dingen met een staartje waar je lekker naar kan hengelen. Hij zou ook het liefste met een neefje verhuizen naar een nieuw huisje.
Foto's
24-10-2023
De kittens zijn naar beneden verhuisd en hebben een grote ren gekregen. Ook het vaste voer heeft zijn intrede gedaan maar melk van mama heeft nog steeds de voorkeur. Bunty vind het gelukkig allemaal goed en ze laat de kittens lekker hun gang gaan. De kattenbak is nog wel heel vreemd maar beetje bij beetje beginnen ze toch zelf richting de kattenbak te gaan. Het zal nog wel even tijd nodig hebben voordat ze dat helemaal door hebben.
Foto's
1-11-2023
De kittens mogen als we thuis zijn lekker uit de ren en los in de kamer. De andere katten vinden het prima maar af en toe is het wel even schrikken als er zo'n klein ding tevoorschijn springt als je langs loopt. Whippet vind het helemaal geweldig, speelmaatjes waar je mee kan stoeien. Af en toe moet je hem alleen even een beetje af remmen aangezien hij af en toe vergeet dat ze niet even oud zijn als hem. Gisteren ook de ren aan moeten passen aangezien Pepper ineens door had hoe ze uit de ren moest klauteren.
Foto's
7-11-2023
Alles gaat prima met het stel. De kattenbak hebben ze al redelijk door en ze groeien ook lekker. Brokjes is nog wel een beetje vreemd maar gemengd met wat natvoer is het wel te doen. Afgelopen weekend hebben de kittens visite gehad en Whippet en Sherman gaan samen verhuizen. En ook Suske en Lambik krijgen binnenkort visite.
Foto's
21-11-2023
Alle kittens hebben inmiddels visite gehad en hebben personeel gevonden. Van de week zijn ze met zijn allen op visite geweest bij een meneer in een witte jas. De autorit was wel een beetje spannend maar dat was al vergeten toen het deurtje open ging op tafel. Eerst even knuffelen met de assistente en pas daarna zijn ze zijn van top tot teen bekeken en hebben ze een prik gehad.
Foto's
28-11-2023
Het wordt steeds moeilijker om Pepper en Suske uit elkaar te houden. Gelukkig is het poesje - katertje anders zou het wel heel moeilijk worden. Het stel groeit lekker en niets in de kamer is meer veilig. Alles moet je een keertje uit geprobeerd hebben, ook als de andere katten het er niet mee eens zijn. Er word nog wel eens geblazen of gebromd als je opeens besprongen wordt door een kitten maar ze zijn er niet echt van onder de indruk.

Foto's
5-12-2023

Afgelopen zaterdag is de huisfotografe langs geweest voor een foto sessie. Het viel niet mee om de kittens stil te laten zitten maar het is wel gelukt. Alleen allemaal op een rijtje voor de groepsfoto was iets te veel gevraagd.