Home | Contact

Kittens Belle

Chester van 't Peeland

Bluepoint katertje Verkocht

Freggel van 't Peeland

Bluepoint katertje Verkocht

Phoenix van 't Peeland

Bluepoint poesje Niet beschikbaar

 

Foto's Week 1 Belle is op 20 maart van 3 kittens. Zoals het er naar uit ziet zijn het 3 katertjes. Moeder en kittens maken het goed. Net als bij haar vorige nest maakt Belle zelf wel uit waar ze gaat liggen met de kittens. Eerst 2 dagen in de bevallingskist naast het bed. Toen een ochtendje beneden. Daarna weer naar boven op de slaapkamer en nu ligt ze lekker in een mandje op een eigen kamer boven.
Foto's Week 2 Belle vind het nog steeds prima op de plek waar ze ligt. Aan het eind van de week moesten ze wel uit het mandje en gewoon op een kleed. Blijkbaar toch iets meer ruimte om te liggen met 3 kittens aan je buik. De oogjes zijn inmiddels allemaal open en het blijkt dat 1 katertje toch een poesje is. Dus 2 katertjes en 1 poesje. De kleuren zijn nog wel een beetje moeilijk. Ze hebben in ieder geval allemaal donkere oortjes en geen tabbies helaas.
Foto's Week 3 Moeders is er toch nog niet helemaal over uit, kittens uit de mand of toch weer erin. Afgelopen zaterdag dacht ze zelfs om weer even beneden te kijken met de kittens. De kittens groeien in ieder geval lekker en ook met mamma gaat het prima. De kittens lopen al aardig wat rond maar alles is nog wel zwaar. Pootje over komt nog regelmatig voor maar terug in de mand klauteren gaat al wel prima als mamma daar gaat liggen.
Foto's Week 4 Afgelopen zondag zijn de kittens naar beneden verhuisd en hebben ze een grote ren gekregen. De kittens zijn er heel blij mee maar Belle is er nog niet zo zeker van. De eerste dag ging prima maar de tweede dag betrapten we haar er al op dat ze met een kitten in haar bek uit de ren sprong. Dat zal nog wat worden de komende dagen. Ook het vaste voer heeft zijn intrede gedaan. Het is wel wat vreemd maar lusten doen ze het gelukkig wel.

Foto's Week 5

Na een paar dagen rust vond Belle het toch weer tijd om de kittens ergens anders in de kamer te leggen. Gelukkig was dit maar 3 dagen en nu lijkt ze zich er bij neer gelegd te hebben dat de ren wel een goede plaats is. Ook de kattenbak hebben ze al door. De eerste dagen nog wel eens een ongelukje maar inmiddels weten ze de katenbak al goed te vinden.
Week 6 Wegens drukte is het er niet van gekomen om veel foto's te maken helaas. Het gaat in ieder geval prima met het stel. Ze eten goed en groeien lekker. Ook zijn er geen ongelukjes meer naast de kattenbak. Dat vind de wasmachine ook wel fijn.
Foto's Week 7 De kittens zitten nog wel in de ren maar mogen regelmatig de kamer onveilig maken. Snowbell en Smoke vinden het geweldig al dat bewegende speelgoed wat rond rent alleen begrijpen de kittens nog niet dat als een kat een sprintje van je weg trekt dat je er dan achteraan moet vliegen. In ieder geval is de tijd weer aan gebroken dat je 's avonds geen TV meer nodig hebt in huis. Het springt en rent en op de bank en weer van de bank. Je hoopt dat ze een keertje moe worden zodat ze lekker een plekje zoeken om lekker een tukje te gaan doen.
Foto's Week 8 De 3 spoken zijn helaas niet meer in de ren te houden. Afgelopen week bedacht Phoenix ineens dat als je omhoog springt dat je dan net met je nageltjes achter de bovenrand kan blijven hangen. En dan is het nog maar een fluitje van een cent en je bent uit de ren. En ja, als je je zus dat ziet doen dan moet je het zelf ook proberen natuurlijk. Gevolg is nu dat het grut de kamer onveilig maakt en overal kan gaat liggen spelen of slapen. Ook bij de kittens van Angel natuurlijk. Die melkbar is bovendien net zo goed als die van mamma. (volgorde van de foto's is Chester, Freggel, Phoenix)
Foto's Week 9 Afgelopen week hebben de kids een fotoshoot gehad. Wel een beetje eng maar toch ook wel interessant. Alleen dat blijven zitten en in de camera kijken is toch echt wel moeilijk. Ook de ander even tijd gunnen voor de camera is echt moeilijk als er met speeltjes wordt gewapperd om de aandacht erbij te houden. (volgorde van de foto's is Chester, Freggel, Phoenix)
Foto's Week 10 Begin vorige week is het stel op visite geweest bij de dierenarts voor hun eerste prik. Ze hebben wel een kleine entreactie gehad maar na een paar dagen was daar niets meer van te merken. Geen idee hoe Chester het flikt maar meneer komt momenteel tussen de 40-70 gram per dag aan. De andere 2 groeien ook prima maar niet zo snel als Chester. Ik denk dat Chester wat meer mee snoept bij de melkbar van tante Angel.
Week 11 Wegens drukte is het er niet van gekomen om veel foto's te maken helaas.
Foto's Week 12 De kittens hebben afgelopen week hun 2de prik en hun chip gekregen. Alles is goed bevonden en het stel heeft zich voorbeeldig gedragen. Toen ze thuis kwamen was er niets aan te merken. Het andere nestje is en blijft wel heel leuk speelgoed. Ze zijn wat trager dan je eigen broertje of zusje dus ze zijn wat makkelijker in te halen met rennen. Ook is het wel fijn dat je lekker bij ze kan gaan liggen in de ren.

Foto's week 13

Alles gaat prima met het stel. Ze groeien lekker en het wordt steeds drukker in huis. Het vliegt het hele huis door en de rest doet lekker mee.