Home | Contact

Kittens Angel

Ragnar van 't Peeland

Bluepoint katertje Besproken

Floki van 't Peeland

Bluepoint katertje Besproken

 

Foto's Week 1 Op zondagmiddag 1 mei is Angel bevallen van 2 kittens. Moeder en kids maken het prima. In eerste instantie moest madam boven liggen met het kroost maar na een halve dag toch maar besloten dat beneden een betere plek was. Ze werd teveel afgeleid door het roepen van haar zus en wilde daarom steeds naar beneden. Nu ze weer beneden ligt kan ze alles in de gaten houden en is ze een stuk rustiger. De kittens groeien lekker en er komt al wat kleur in de oortjes en de neusjes.
Foto's Week 2 Voor Angel blijft het wel moeilijk, zelf kittens hebben en dan ook nog het geroep van andere kittens in de kamer. Op welke kittens moet je nou reageren. Van de week hebben we Angel ook al betrapt met een kitten van Belle dat lekker lag te drinken. Gelukkig krijgen haar eigen kittens ook voldoende melk want ze groeien lekker en ook de oogjes gaan al een beetje open.
Foto's Week 3 Afgelopen donderdag kreeg Angel het weer eens in haar kop dat kittens beter in een open mand konden liggen in plaats van de speciale kittenkist. Gelukkig was dat de enige verhuizing en liggen de kittens lekker in een eigen mandje. Wel een plaats die de andere 3 kittens ook ontdekt hebben als zijnde een kittenspa en open melkbar. Ook nu de kleintjes wat rond beginnen te kruipen kan je er leuk mee spelen.
Foto's Week 4 Alles begint interessant te worden en als je wat tegen ze zegt komen ze al aan gelopen. Ze hebben inmiddels een klein afgezet stukje om in rond te lopen maar die wordt al te klein. Nog een paar dagen en ze kunnen naar hun eigen kittenren. Benieuwd wat moeders ervan gaat vinden. Ze begint ze nu al te roepen tewijl ze zelf net buiten de mand ligt. Wel hebben we de eerste fotoshoot achter de rug.
Foto's Week 5 Algelopen week klom het stel uit de kleine kittenren dus dat werd tijd om te verhuizen naar de grote ren. Angel vond het gelukkig prima. Ook het eerste vast eten heeft zijn intrede gedaan en de kattenbak. De kattenbak is nog wel een beetje vreemd met als gevolg dat de wasmachine weer wat vaker draait. Ook de kittens van Belle vinden het wel gezellig. Lekker tegen de kleintjes aan slapen en van tijd tot tijd aan schuiven bij de melkbar. Angel vind het allemaal wel prima.
Week 6 Wegens drukte is het er niet van gekomen om veel foto's te maken helaas. Beide heren groeien lekker en huppeld vrolijk rond. De kattenbak is en blijft een beetje vreemd maar ook dat gaat steeds beter.
Foto's Week 7 Afgelopen week probeerde Ragnar eens te testen of hij al hoog genoeg kon springen om uit de ren te klimmen. De eerste dag lukte dat nog niet maar de volgende dag lukte het al om met de nageltjes aan de rand te hangen om zo de ren uit te klimmen. Dat is dus nog niet de bedoeling dus de ren moest weer aangepast worden zodat het eruit klimmen nog niet mogelijk is.
Foto's Week 8 Inmiddels lopen de kittens los aangezien ze inmiddels hoog genoeg kunnen springen en uit de ren kunnen klimmen. Gelukkig gaat alles goed met de kattenbak en zijn er geen ongelukjes. Het stel groeit lekker en van de week zijn ze voor de eerste keer ontwormd.