Home | Contact

Kittens Angel

Whippet van 't Peeland Choc tabby katertje Optie

 

Foto's
19-6-2023
Op dinsdag ochtend 6 juni is Angel bevallen van 1 katertje. Moeder en kind maken het prima. Dit jaar heeft Angel er minder problemen mee om rustig boven te liggen met haar kind. Beneden is het toch nog wel druk in huis met al het grut wat er nog rond loopt. De kleine drinkt goed en komt lekker aan en de oogjes zijn inmiddels ook al open. Meneer stapt ook al voorzichtig wat rond en is al een keertje uit de mand geklommen om bij mamma te komen.
Foto's
3-7-2023
Angel is inmiddels al 3 keer verhuisd. Eerst naar de logeerkamer waar ze lekker 2 weken heeft gebivakeerd. Vervolgens naar beneden in een mandje met een lage ren want de kleine man wilde niet meer alleen in de mand blijven liggen. Dat is voor een dag of 5 goed gegaan totdat we de grote ren maar hebben opgebouwd voor hem. Moeders vind de extra ruimte wel prima in ieder geval. Ook hebben we vandaag voor het eerst pap gegeten. Beetje raar maar eigenlijk wel lekker. Hij begrijpt alleen nog niet dat je niet in je eten hoort te gaan staan.
Foto's
17-7-2023
Het katertje heeft inmiddels een naam gekregen. Whippet, en hij is choctabby van kleur. Het is een lekker ondeugend ventje aan het worden die tot nu toe nergens bang voor is. Aangezien zijn speelmaatjes allemaal volwassen katten zijn bespringt hij gewoon alles wat voorbij komt. Rustig op schoot liggen zit er nog niet echt bij. Veel liever ligt hij te klooien en alles uit te dagen wat maar enigszins in zijn buurt komt.
Foto's
28-7-2023
Alles gaat goed met Whippet en Angel. Angel is wel krols geworden en heeft daardoor wat minder aandacht voor Whippet maar die aandacht gaat hij zelf wel halen bij ons of de andere katten. De kattenbak heeft hij ook al goed door hoewel er af en toe nog wel een ongelukje gebeurt. Meestal is hij dan te druk geweest en heeft meer aandacht voor het spelen met en het bespringen van de andere katten.
Foto's
14-8-2023
Van de een op andere dag had meneer door hoe hij uit de ren moest klauteren en inmiddels loopt hij al bijna 2 weken vrij rond. Ook het kattenluik naar de buitenren was daarna een klein kunstje. Afgelopen week zijn we bij de meneer in de witte jas langs geweest voor de eerste enting en check up. Alles was prima in orde en eigenlijk was de autorit best wel interessant. Whippet heeft zijn ogen uit gekeken. Wel zijn we gaan twijfelen aan de kleur. Het lijkt er op dat Whippet toch een Sealtabby is.
Foto's
6-9-2023
Whippet heeft een beetje last gehad van zijn eerste enting. Hij is een paar dagen wat van slag geweest en had wat minder honger. Gelukkig is alles weer goed gekomen en groeit hij weer lekker. De kleur is nog steeds een discussie puntje. Het neigt nu weer naar Choctabby. Inmiddels heeft Whippet ook zijn 2de enting gehad en zijn chip. Alles gaat gelukkig goed.
Foto's
24-9-2023
Afgelopen week was een beetje een bijzondere week voor Whippet. Een poes waar die eerst klappen van kreeg werd opeens heel lief voor hem en hij moest zelfs mee de bevallingskist in. Bovendien stond opeens de deur naar boven de hele dag open. Wel staat er een kist met jong grut naast het bed maar je kan wel de hele nacht op bed lekker tussenin slapen.