Home | Contact

Onze Kastraten

Nitro Nitro van 't Peeland
Geboren: 16-01-2009
Nitro is ons "varkentje" hij proeft van alles, na ja proeven, hij hapt gewoon. Of het nu een zilverui, cake, eierkoek of aardappel is maakt hem niet uit als je het maar kunt eten.

 

 

 

Savage Savage van 't Peeland
Geboren: 31-01-2009
Savage is een echte stiekemerd, als zijn tante ergens ligt te slapen dan gaat hij er tegenaan liggen en duwt net zo lang met z'n kop tegen haar, tot ze hem helemaal gaat wassen.

 

 

 

Star Lord IP. Star Lord van 't Peeland
Geboren: 25-07-2014
Star Lord (Star) is onze eigen fok die we gehouden hebben om mee naar show te gaan. Hij is lekker gegroeid maar blijft toch nog een baby. Hij vind dat hij erg veel aandacht nodig heeft en zal ook niet schromen om er om te vragen. Hij is bovendien de grote broer van Sharky en ze liggen vaak samen in een mandje te slapen.

 

 

Meer info?

 

Sharky IP. Sharky van 't Peeland
Geboren: 20-04-2 015
Sharky is onze nieuwste showkater. Het is een lekkere stoute jongen met een redelijke sterke wil. Hij kan heerlijk liggen kroelen maar als het tijd is om te spelen dan zal er ook gespeeld worden. Hij trekt heel erg naar zijn grote broer Star Lord maar inmiddels is hij beste vriendjes met Dodo. Hij houd hem dan ook gezelschap in het katerverblijf.

Meer info?